Σας γνωρίζουμε τη διαδικασία έκδοσης παραβόλου από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο (ποδοσφαιριστή ή παράγοντα), η οποία γίνεται ως εξής:

Μπαίνουμε στην Ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. (www.epo.gr) ή της Ενώσεως (www.epsaitol.gr) και στo e-παράβολα ανοίγει η ηλεκτρονική αγορά παραβόλων.

ΒΗΜΑ 1ο:

Στην μπάρα πάνω δεξιά, διαλέγω “ο λογαριασμός μου”. 

ΒΗΜΑ 2ο:

Δημιουργώ λογαριασμό σαν σωματείο ή φυσικό πρόσωπο και κατόπιν συνδέομαι.

ΒΗΜΑ 3ο:

Διαλέγω το παράβολο που θέλω ως εξής:

Παράβολα ερασιτεχνικών σωματείων     

1. έκδοση – επανέκδοση (μετεγγραφές – επανεγγραφές)

2. έκδοση 1ης εγγραφής ανηλίκων

3. έκδοση μετεγγραφής ορισμένου χρόνου (υποσχετική)

4. απλή ατομική αποδέσμευση μέσω Ε.Π.Σ.

5. έκδοση πρώτη εγγραφή ενηλίκων

επιλέγω κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα και τσεκάρω το παράβολο που θέλω.

ΒΗΜΑ 4ο:

Γράφω το ονοματεπώνυμο του ποδοσφαιριστή – δικαιούχου, μαρκάρω την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και επιλέγω “καλάθι” (συνεχίζω και για άλλους ποδοσφαιριστές εάν επιθυμώ το ίδιο παράβολο) — αγορά παραβόλου – ταμείο —  συμπληρώνω τα στοιχεία του αγοραστή, φυσικό πρόσωπο (π.χ. Πρόεδρος σωματείου) – Σωματείο, Α.Φ.Μ. σωματείου — αποστολή.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται το RF – αριθμός και στο e-mail που έχουμε βάλει στα στοιχεία του λογαριασμού, έρχεται η παραγγελία με όλα τα παράβολα για τους ποδοσφαιριστές.

ΒΗΜΑ 5ο:

Ηλεκτρονική πληρωμή του RF σε οποιαδήποτε Τράπεζα — λήψη στο e-mail καθενός από τα παράβολα των ποδοσφαιριστών, τα οποία θα πρέπει να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν στην Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ μαζί με τις αιτήσεις μεταβολών και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά, όπως ίσχυαν μέχρι τώρα.

Χωρίς την απόδειξη της πληρωμής του παραβόλου δεν μπορεί να γίνει η οποιαδήποτε κίνηση ποδοσφαιριστή.