Η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει ότι όλοι οι αγώνες των πρωταθλημάτων της για την προσεχή αγωνιστική 11-12/02/2023 καθώς και για τις επόμενες, θα διεξαχθούν με ύπαρξη απινιδωτών καθώς και νοσηλευτών-ιατρών που εκπαιδεύτηκαν σε πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους Δήμους του Νομού μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας και έσπευσαν γρήγορα να προμηθευτούν τους απαραίτητους απινιδωτές για τα γήπεδα ευθύνης τους.

Επίσης ευχαριστούμε τους παλαιμάχους του Ομήρου Νεοχωρίου για την παραχώρηση  του απινιδωτή που θα βρίσκεται στο γήπεδο της Κατοχής κατά την διάρκεια των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα την Αντιπεριφερειάρχη  κ. Σαλμά Μαρία για την δωρεάν παραχώρηση δύο (2) απινιδωτών στην Ε.Π.Σ. για τις ανάγκες της.

Ευχόμαστε να μην χρειαστεί ποτέ να γίνει χρήση απινιδωτή  σε κάποιο γήπεδο του Νομού μας αλλά τουλάχιστον θα είμαστε έτοιμοι για την αντιμετώπιση του περιστατικού.