ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ενώσεως, κατά τη συνεδρίαση της 15/02/2023, επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

ΕΠΙΒΟΛΗ ΠΟΙΝΩΝ

  • Στο σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στο γήπεδό του για 2 αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ  (αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ). Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ – ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ υπέρ του σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0 και αφαιρεί 1 βαθμό από τον πίνακα βαθμολογίας της Α’ κατηγορίας από το σωματείο ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ.
  • Κατακυρώνει τον αγώνα ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ – ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ υπέρ του σωματείου ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης, επιβάλλεται στο σωματείο ΑΟ ΙΝΑΧΟΣ ΒΑΛΤΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).
  • Κατακυρώνει τον αγώνα ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 – ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ υπέρ του σωματείου ΕΛΠΙΔΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 1 με τέρματα 3-0 και βαθμούς 3 και σε βάρος του σωματείου ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τέρματα 0-3 και βαθμούς 0. Επίσης, επιβάλλεται στο σωματείο ΚΑΝΑΡΙΝΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 17 παρ. 2 Κ.Α.Π.).

ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΣ

Η Επιτροπή απορρίπτει την ένσταση αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή του σωματείου ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ κατά του κύρους του αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας με το σωματείο ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.