Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομής

 

 

 

cont

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ JUNIOR'S & PROJUNIOR'S 2016-2017

EPSA

Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  17-3-2017                   Site:       www.epsaitol.gr                mail:      Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:    422                                             Τηλ.:     26310-28884                     FAX:     26310-25333

 

 

ΠΡΟΣ:   Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ενώσεως

                                ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ

 

                                Κύριε Πρόεδρε,

                ‘Εχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, οι δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλημάτων juniors και projuniors, περιόδου 2016-2017.

                Στο πρωτάθλημα juniors έχουν δικαίωμα συμμετοχής ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2005 και 2006 ενώ στο πρωτάθλημα projuniors ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2007, 2008 και 2009.

                Στα πρωταθλήματα αυτά έχουν δικαίωμα συμμετοχής και κορίτσια, αν αυτά πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Υπενθυμίζουμε όμως προς τα σωματεία μας ότι για την έκδοση δελτίων στα κορίτσια θα πρέπει το σωματείο να έχει επίσημο τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένο από την Ε.Π.Ο.

                   Δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα Juniors θα έχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατέχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας υπέρ του σωματείου τους.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες εγγραφές διεξάγονται έως 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και την προθεσμία αυτή έχουν δικαίωμα έκδοσης δελτίου και οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2006.

                   Στο πρωτάθλημα projuniors οι ποδοσφαιριστές μπορούν να αγωνίζονται υποχρεωτικά με την έκδοση προσωρινού δελτίου, με την προϋπόθεση ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός δεν θα κατέχει δελτίο αθλητικής ιδιότητας υπέρ άλλου σωματείου.

                   Για την έκδοση προσωρινού δελτίου, απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:  μία φωτογραφία, πιστοποιητικό γέννησης, υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα θεωρημένη από το Κ.Ε.Π. για το γνήσιο της υπογραφής ότι συναινεί στην έκδοση προσωρινού δελτίου και ιατρική βεβαίωση ότι είναι υγιής ο ποδοσφαιριστής.

                ‘Ολοι οι αγώνες και των δύο πρωταθλημάτων, θα διεξαχθούν σε γήπεδο με χλοοτάπητα οι δε εστίες και στα δύο πρωταθλήματα θα είναι διαστάσεων 5 Χ 2 και με ακτίνα από το κέντρο της εστίας 12 μέτρα, θα διεξάγονται σε δύο ημίχρονα των 30’ έκαστο και σύμφωνα με τους κανόνες παιχνιδιού της FIFA ενώ δεν θα υπάρχουν οφσάιντ.

Τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν σε ένα γύρο, στο φύλλο αγώνα θα δηλώνονται μέχρι 18 ποδοσφαιριστές από τους οποίους θα ξεκινούν οι 8, επιτρέπονται δε, απεριόριστες αντικαταστάσεις χωρίς διακοπή του αγώνα, αλλά με τρόπο που να μην παρακωλύεται η ομαλή διεξαγωγή του.

Η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 29-30/4/2017 και οι αγώνες θα διεξάγονται ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ.

                Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή με δύο ή παραπάνω ομάδες σε ένα πρωτάθλημα, θα πρέπει να υποβάλουν λίστα ποδοσφαιριστών για κάθε ομάδα και ξεχωριστή κατάσταση υγείας.

                Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της Ενώσεως ή στο FAX 26310-25333, μέχρι την 31-3-2017 και ώρα 13:00, τα δε παράβολα κατατίθενται είτε στα γραφεία της Ενώσεως είτε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στο με αριθμό λογαριασμό 5161-031401-366 της Ενώσεως, αναγράφοντας απαραίτητα το όνομα του σωματείου.

Τις Δηλώσεις συμμετοχής τα σωματεία μπορούν να τις παραλαμβάνουν από τα γραφεία της Ενώσεως ή να εκτυπώνουν από το site στην ενότητα ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ και στη συνέχεια ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

                Το παράβολο συμμετοχής για κάθε ομάδα είναι τριάντα (30) ευρώ συν διακόσια (200) ευρώ ως παράβολο – εγγύηση, το οποίο και θα επιστραφεί στα σωματεία τα οποία θα συμμετέχουν σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων και σε αυτά που θα δηλώσουν αδυναμία να αγωνιστούν για μία μόνο αγωνιστική.

Σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή με δύο και άνω ομάδες σε ένα πρωτάθλημα θα καταβάλουν ως εγγύηση το ποσό των 200 ευρώ.

Την κλήρωση θα τη διενεργήσει η ‘Ενωση, προσπαθώντας οι αγώνες juniors και projuniors, να είναι την ίδια αγωνιστική και δεν θα τηρούνται βαθμολογικοί πίνακες όπως και πέρυσι.

Για να συμμετάσχει ένα σωματείο στο πρωτάθλημα juniors, θα πρέπει να έχει έως την 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στη κατοχή του και εγκεκριμένα από την Ε.Π.Ο. δώδεκα (12) τουλάχιστον δελτία αθλητικής ιδιότητας ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 2005-2006.

Τέλος την ΤΡΙΤΗ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 και ώρα 17:00 θα γίνει σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου Θ.ΠΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, συνάντηση Ενώσεως – σωματείων για τον καταρτισμό των ομίλων και άλλες λεπτομέρειες των πρωταθλημάτων.-

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΠΑΝ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ                                                                                         ΑΘΑΝ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.