Ιστορικό Συνδέσμου

 

 

 

cont

Ιστορικό Συνδέσμου

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ  5

Τ.Κ. 30100 – ΑΓΡΙΝΙΟ

ΤΗΛ: 26410-22273

FAX: 26410-31016                                                                                            Αγρίνιο:18-03-05

e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                          ΑΡ. ΠΡΩΤ:  167                                      

                                                                                                                                   ΠΡΟΣ

                                                                                                                                 Ο.Δ.Π.Ε.

                                                                                                                                   ΑΘΗΝΑ

ΘΕΜΑ: «Σύντομο ιστορικό και δράση Συνδέσμου μας»

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ιδρύθηκε το 1972.Πρωταγωνιστικό ρόλο διεδραμάτισε ο Δημήτριος Μπαζακούλας, ο οποίος ήταν ήδη Διαιτητής του Σ.Δ.Π. ΠΑΤΡΩΝ μαζί με τον Δημήτριο Κατσακιώρη, Ανδρέα Χασιώτη και Χρήστο Κουρκούτα. Χάρις στο μεράκι του ιδρυτή και πρώτου προέδρου του Συνδέσμου μας, το ζήλο του και την παροιμιώδη αγάπη του για τη Διαιτησία ποδοσφαίρου, οδηγήθηκε στην απόφαση να ιδρύσει Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου στην ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ. Καλλιέργησε συστηματικά αυτή του την ιδέα στους τότε αθλητικούς κύκλους της πόλης του Αγρινίου. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ βρήκε ανταπόκριση και υλοποίησε την ιδέα του μαζί με τους:

Χασιώτη Ανδρέα, Κουρκούτα Χρήστο, Κατσακιώρη Δημήτριο, Σκαρτσάρη Ιωάννη (με μεγάλη προσφορά), Μιμμή Μιλτιάδη, Τσώλη Δημήτριο (πρώτος Γεν. Γραμματέας με πολύ μεγάλη προσφορά), Ζάρα Ιωάννη (με σημαντική και σπουδαία προσφορά), Παπανικολάου Θωμά, Λαυράνο Παναγιώτη, Μανώλη Σεραφείμ, Πασσιόπουλο Θεόδωρο, Δερράο Νικόλαο, Ιωαννίδη Σπυρίδων, Καβάγια Αριστείδη, Μαντζουράτο Δημήτριο, Χασιώτη Σοφοκλή, Σακελλαρίου Θεόδωρο, Πετρόπουλο Δημήτριο, Κοντατάκη Κων/νο, Βλάχο Γεώργιο του Αθανασίου, Παπαϊωάννου Γεώργιο, Μπαλτά Θεόδωρο, Βλαχόπουλο Γεώργιο, Νίκα Κων/νο, Τζίλιο Γεώργιο, Σαχντατζίδη Αναστάσιο, Σχίζα Θωμά, Πετρόπουλο Δημήτριο, Πετρόπουλο Γεράσιμο, Κοντογεώργο Ιωάννη, Γεωργίου Δημήτριο, Σμάνη Κων/νο, Σταύρου Ευάγγελο, Λουκά Ιωάννη, Μπάκα Γεώργιο, Κορδάτο Θεοφάνη, Μπαρχαμπά Ιωάννη, Μπίλη Ιωάννη, Χήρα Θεόδωρο, Τζούλια Δημήτριο, Λιάτσο Τριαντάφυλλο και Μπαζακούλα Δημήτριο (πρώτος πρόεδρος) οι οποίοι αποτέλεσαν τα ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου μας και τους οποίους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ διαχρονικά.

          Από τότε ο Σύνδεσμος έχει γερά θεμέλια και μια σταθερή, ανοδική και ποιοτική πορεία.

          Αναδείχθηκαν κορυφαίοι Διαιτητές και αγωνίσθηκαν ως Διαιτητής FIFA ο Βασίλης Νικάκης και εκπαιδευτής UEFA, ως Βοηθός Διαιτητή FIFA ο Γεώργιος Ταπρατζής και ως Διεθνής επόπτης ο Δημήτριος Ντάουλας.

Ως Διαιτητές Α’  Εθνικής:

1)Μπαζακούλας Δημήτριος, 2) Βασίλειος Νικάκης, 3) Δημήτριος Ντάουλας, 4)Κωνσταντίνος Βαλλιάνος, 5) Σπυρίδων Κουτσογιάννης, 6) Βασίλειος Τεροβίτσας, 7)Δημήτριος Στυλιαράς.

          Απέκτησαν τον τίτλο του Καθηγητή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου:

1)Κατσακιώρης Δημήτριος, 2) Κουτσογιάννης Γεώργιος, 3) Ντάουλας Δημήτριος, 4)Νικάκης Βασίλειος, 5) Λύτρας Νικόλαος.

          Διατελέσαντες πρόεδροι:

1) Μπαζακούλας Δημήτριος, 2) Λαυράνος Παναγιώτης, 3) Μιμμής Μιλτιάδης, 4)Σκαρτσάρης Ιωάννης, 5) Ζάρας Ιωάννης, 6) Νικάκης Βασίλειος, 7)Ντάουλας Δημήτριος.

          Οι μακροβιότεροι στη θέση του προέδρου είναι ο νυν πρόεδρος Δημήτριος Ντάουλας επί 13 έτη και ο Δημήτριος Μπαζακούλας 10 έτη.

          Έχουν διατελέσει σε ανώτερα όργανα:

1)    Νικάκης  Βασίλειος  Αρχιδιαιτητής  ΚΕΔ/ΕΠΟ.

2)    Ντάουλας  Δημήτριος  Μέλος  ΚΕΔ/ΕΠΟ

3)    Λύτρας  Νικόλαος  Μέλος  ΑΤΕΔ/ΟΔΠΕ.

Ο Σύνδεσμος αριθμεί 139 μέλη εν ενεργεία και μη. Έχουμε ιδιόκτητα γραφεία από το 1993 τα οποία αγοράστηκαν με την θυσιαστική προσφορά όλων σχεδόν των τότε μελών του Συνδέσμου μας και την συνεισφορά των Διοικήσεων με προέδρους τους Δημήτριο Μπαζακούλα και Δημήτριο Ντάουλα, εμβαδού 120 τ.μ. στην Δ/νση: Εθνικής Αντίστασης 5, 4ος όροφος Αγρίνιο Τ.Κ:30100, Τηλέφωνο:26410-22273, FAX:26410-31016,e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

     Ο Σύνδεσμος έχει διοργανώσει σεμινάρια και ημερίδες Πανελληνίου επιπέδου και ακτινοβολίας με σκοπό την συνεχή και ποιοτική επιμόρφωση των Διαιτητών μελών του, καθώς και των ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων του Νομού μας. Διοργανώνουμε κάθε χρόνο από το  1999 και εντεύθεν τετραήμερο σεμινάριο προετοιμασίας των  Διαιτητών μας στο  μαγευτικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. Απ’ τις τάξεις του Συνδέσμου μας με πρωτεργάτη τον Δημήτριο Ντάουλα και ιδρυτικά μέλη πολλούς Διαιτητές του Συνδέσμου μας ιδρύθηκε ο Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Ερασιτέχνη Διαιτητή και Ποδοσφαιριστή Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, με μεγάλη προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο, με Τράπεζα Αίματος και άλλες συναφείς δραστηριότητες.

     Ο Σύνδεσμος πραγματοποιεί πολλές και ποικίλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για τα μέλη του και τις οικογένειές τους (συζύγους και παιδιά).

     Τα γραφεία μας είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, υπηρετώντας έτσι την ποιοτική επιμόρφωση των Διαιτητών μελών μας, που παρακολουθούν μαζικά τις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις. Τα γραφεία μας είναι ανοικτά κάθε εργάσιμη ημέρα από 18:00 έως 20:00. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει κάθε Δευτέρα αμέσως μετά το πέρας της επιμορφωτικής συγκέντρωσης. Οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. γίνονται ανοικτών των θυρών και δύνανται να τις παρακολουθούν τα μέλη μας.

     Την  τελευταία Δευτέρα εκάστου μηνός γίνεται ελεύθερη συζήτηση μεταξύ Διαιτητών και Διοίκησης επί παντός θέματος. Συζήτηση επίσης και ανταλλαγή απόψεων γίνεται μεταξύ των εν ενεργεία Διαιτητών και των παρατηρητών Διαιτησίας του Συνδέσμου μας.

     Με ομόφωνη απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης διαθέτουμε δωρεάν την αίθουσα διαλέξεων των γραφείων μας σ’  οποιοδήποτε αθλητικό – πολιτιστικό και φιλανθρωπικό Σωματείο του Νομού μας, μας υποβάλλει σχετικό αίτημα.

     Η προσπάθειά μας στηρίχθηκε και στηρίζετε από πολλούς ανθρώπους και συλλόγους επώνυμους και μη τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα.

     Μεγάλοι όμως ευεργέτες του Συνδέσμου μας είναι ο νυν Νομάρχης Νομού ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Δημήτριος Σταμάτης και ο πρώην Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Χρήστος Βερελής, προς τους οποίους καταθέτουμε την ευγνωμοσύνη μας, για τα τόσα πολλά και ουσιαστικά που έκαναν για το Σύνδεσμό μας.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα απαρτίζεται από τους:

1.- Δημήτριος  Ντάουλας         Προέδρος

2.- Δημήτριος  Τσιρώνης        Αντιπρόεδρος

3.- Σπυρίδων  Κέκελος           Γεν. γραμματές

4.- Σπυρίδων  Τομαράς          Ταμίας

5.- Γεώργιος   Κοτρότσος        'Εφορος Σχολής

6.- Νικόλαος  Λύτρας               'Εφορος Τύπου

7.- Αθανάσιος  Σερέτης            'Εφορος Λέσχης

8.- Λουκάς  Καλαμπόκης          Μέλος

9.- Χρήστος  Μπεκούλης         Μέλος

 

ΜΕ  ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημήτριος  Ντάουλας                                                                                        Σπυρίδων   Κέκελος

Main Menu

Αρχικη

Η Ένωση

Πρωταθλήματα

Ποινολόγιο

Προκηρύξεις

Διαιτησία

Μικτές Ομάδες

Ανακοινώσεις

who's online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος

Βρείτε μας στο Χάρτη

Επικοινωνία


Στοιχεία επικοινωνίας

 s5 logosmallΈνωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας

 

 

 

Χαρ. Τρικούπη 43, Μεσολόγγι, 30200

τηλ: 26310 28884 - fax: 26310 25333

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.